Basement Crawl va fi refacut de la 0

Coperta Basement Crawl

Producatorul din spatele jocului cel mai slab evaluat de pe Playstation 4, Basement Crawl, le-a spus celor de la GameSpot ca lucreaza sa refaca jocul de la 0, ca o metoda de a-si cere scuze pentru cei care au cumparat.

Basement Crawl a fost lansata in luna Februarie, si a fost descrisa ca fiind o clona al lui Bomberman, doar de multiplayer lipsita de caracteristici. Titlul are o evaluare generala de 27 pe Metacritic, luand cel mai mic Metascore pe care orice titlu de Playstation 4 s-a lansat pana acum. Chiar si NBA Live 14 a reusit sa ia un scor de 43.

Marc Colhoun de la Bloober Team, le-a spus celor de la Gamespot ca producatorul vrea sa refaca jocul cu totul. Acesta in primul rand vrea sa-si ceara scuze pentru cei care au cumparat Basement Crawl si care au asteptat sa il repare.

„Deobicei ceea ce vedeti la acest punct, sunt o multime de discursuri despre marketing si poate un patch. Decat sa accepte infrangerea asupra acestui lucru, si scotand un patch care rezolva acest lucru si imbunatateste oarecum acest lucru, am decis sa iesim in fata si sa explicam ceea ce facem acum si ce planuim sa facem. Am inceput sa refacem jocul, de la 0 si pe un nou motor de joc.

Stiu ca nu astfel se realizeaza lucrurile deobicei in industrie, dar cred ca trebuie inlaturate produsele rele din fata oamenilor, si sa faci tot ceea ce se poate sa rezolvi acest lucru. Chiar daca trebuie sa te intorci la productia unui joc care a fost lansat deja.”

Daca nu esti interesat in descarcarea noii versiuni ale lui Basement Crawl, un patch pentru jocul existent va fi realizat in viitorul apropiat. Nici o data pentru versiunea refacuta sau a patch-ului pentru versiunea existenta al lui Basement Crawl nu a fost oferita, asa ca asteptam.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *