Castiga bani din Jocurile Video

Anul trecut a fost un an important pentru jocurile video competitive, sau daca vreti sa-i spuneti „eSports”. League of Legends a avut un premiu de 8 milioane de dolari pentru sezonul 3, Starcraft 2 World Championship Series a premiat castigatorul cu un premiu de 1.6 milioane de dolari. De asemeni si Ea Sport tine un turneu anual pentru titlul sportiv de un milion de dolari. Cel mai mare turneu de jocuri de fighting, Evo, a reusit sa stranga 225.000$ pentru cercetarile de cancer la sani, impreuna cu o suma modesta de bani 65,050$.

Intre timp, pokerul online a devenit o industrie multi miliardara. A fost inevitabil ca aceste doua lucruri sa se contopeasca. Numele acestui caracter inevitabil este Virgin Gaming.

In timp ce Virgin Gaming tine turnee oficiale inca din 2010, recent au inceput sa infatiseze meciuri cap la cap online pentru o suma agreeata de ambii jucatori.

Meciul pe bani nu este nou pentru jucatorii de jocuri fighting. Premiul in bani la turnee de jocuri fighting nu este la fel de mare ca la celelalte genuri, insa dupa cateva ore de joc este o poveste diferita. Au fost meciuri cu mize de pana la 50.000 de $.

Tehnologia pentru jocuri online s-a imbunatatit in mod drastic in ultimii ani, jocuri la fel ca si Killer Instinct au un joc pe internet perfect. Xbox One si Playstation 4 poate de asemeni sa inregistreze gameplay si sa-l incarce online neavand nevoie de un computer, o aplicatie Virgin Gaming poate face acest lucru foarte simplu.

Turneele Online Majore sunt pentru prima data cele mai viabile online. Bineinteles, exista mai putin spectacol, insa cantitatea de jucatori este foarte mare. Jucatorii care nu pot ajunge la turnee fizic, vor avea in sfarsit o sansa sa-si arate talentele in turnee de jocuri cu batai, curse, Moba sau chiar strategii.

Virgin Gaming are reguli stricte impotriva jucatorilor sub 18 ani, si le vor confisca castigurile tuturor castigatorilor minori.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *