Ce inseamna cand visezi serpi

Lumea viselor este de-a dreptul bizara. Cu toate acestea este cunoscut faptul ca majoritatea viselor au o semnificatie, mai ales daca se repeta. Unii pot sa sugereze ca visele sunt o reflectie gandurilor constiente, subconstiente sau inconstiente, sau ca sunt o reprezentare a evenimentelor trecute sau prezente din viata noastra. Oricare ar fi explicatia, visele au semnificatii pe care multi dintre noi nu reusim sa le intelegem.

In aceasta nota, foarte multe persoane viseaza serpi, in special ca sunt muscati de un sarpe. Ce implica aceste vise? Ce semnifica?

Numai dupa ce ai reusit sa iti amintesti bine visul, modul cum te simteai cand ai visat respectivul sarpe, ce facea sarpele in vis si persoanele care erau de asemenea in visul tau, numai atunci vei putea intelege si analiza semnificatia visului. Sa vedem cateva pareri si conceptii despre visele legate de serpi.

1. Sursa de putere. In unele culturi, vederea de serpi controlati fie de propria persoana sau de altcineva intr-un vis se refera la faptul ca respectiva persoana are un control total asupra vietii sale, ca isi depaseste usor fricile, sarpele fiind o sursa de intelepciune si putere.

2. Simbol al relatiilor slabe si cu multa nesiguranta. In unele cazuri vise deranjante despre serpi pot fi un simbol al relatiilor instabile. Daca esti pe punctul de a divorta, percepi pe altcineva ca un competitor sau iti este frica sa iti exprimi sentimentele fata de cineva, probabil ca in vis ti se va arata un sarpe.

3. Teama de evenimente ce nu s-au petrecut inca. O frica puternica despre un eveniment asteptat poate fi o alta cauza pentru care visezi serpi. Un astfel de vis poate fi considerat un fel de avertisment, va trebui sa ai grija sa nu lasi sa te afecteze ceea ce va urma.

4. Simbol al intelepciunii si cunostintelor. In cultura asiatica si cea nativ-americana serpii sunt simboluri ale acestor trasaruri. A visa serpi poate fi explicat in acest context ca o schimbare pozitiva in viata, iti poate sugera sa cauti rezolvarea problemelor in propria persoana.

Pentru a putea intelege si interpreta mai bine aceste vise, ar trebui sa notezi toate detaliile viselor, pentru ca apoi sa le pui in legatura cu ceea ce se intampla in acel moment in viata ta. Odata puse toate cap la cap, vei reusi sa vezi ce semnifica exact si astfel visele vor disparea in momentul in care incepi sa pui lucrurile in ordine.

alina

Am 3 zile de cand visez serpi. Multi serpi micuti care nu fac nimic. Se zvarcolesc iar eu merg printre ei. Nu sunt agresivi nu musca doar k sunt multi rau iar eu ma chinui in vis sa ma fereac de ei. Ii dau la oparte DIN pat imi fac loc printre ei. In ultimul vis am prajit cativa si am mancat si dwodata au disparut toti..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *