Ceea ce nu poti schimba, inlocuieste! Discuta cu un psihoterapeut din Bucuresti – Daniel Ivan

psihoterapie

Tot auzim din ce in ce mai des in jurul nostru cuvintele toxic si narcisist. Sunt cuvinte ce descriu un comportament exagerat, lipsit de respect si de iubire fata de ceilalti.

Fie ca vorbim de o relatie de prietenie sau iubire, astfel de comportamente din partea partenerilor ne pot influenta foarte mult calitatea vietii. Exista iubire, insa iubirea exagerata de sine.

Din pacate exista oameni toxici si narcisisti care intra in orice fel de relatie avand ca scop sa se hraneasca cu vulnerabilitatea si suferinta celorlalti. Iar daca noi intram in mrejele lor, pana sa ne dam seama de aceste aspecte, viata noastra deja este schimbata intr-un mod negativ.

Partea grea este ca astfel de oameni se comporta exemplar la inceput, sunt foarte grijulii si atenti si par ca ne iubesc. Insa pana a-si schimba complet comportamentul nu mai este decat un pas.

Oamenii care au intrat in astfel de relatii toxice cu persoane narcisiste pot ramane cu traume psihice si asta pentru ca nu mai au deloc incredere in ei, se invinovatesc pentru orice si cred de cele mai multe ori ca este ceva in neregula cu ei. In astfel de situatii au nevoie sa vorbeasca cu un psihoterapeut Bucuresti precum Daniel Ivan pentru a putea explica starile prin care trec si a cauta impreuna solutii pentru vindecare.

Este important sa constientizam ca exista astfel de oameni si de comportamente. Un real ajutor poate veni din partea unui psihoterapeut cu experienta care ne poate ajuta pas cu pas sa trecem peste aceste traume.

Accepta ca ai fost o victima! Nu este de datoria ta sa schimbi comportamentul acestor oameni

Atunci cand constientizam ca am fost victima unei persoane de acest gen, avem tendinta de a ne invinovati si a fi furiosi pe propria persoana. Este normal, insa nu trebuie sa ramanem blocati in aceste stari.

Trebuie sa progresam si sa mergem mai departe. Mai mult decat atat, trebuie sa mai intelegem si faptul ca astfel de oameni nu se vor schimba niciodata si nu este de datoria noastra sa ne consumam energia cu ei si sa incercam noi sa ii vindecam.

Tot ce putem face este sa plecam din astfel de relatii si sa facem pace cu trecutul.

Daniel Ivan – cu pagina danielivan.ro – este un psihoterapeut din Bucuresti cu experienta care poate sa vina in ajutorul nostru.

Puteti vedea mai multe informatii in pagina oficiala.

Daca vrei sa ceri ajutorul unei persoane cu experienta nu este semn de slabiciune, ci mai degraba o dovada ca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta si ca ai curajul de a face acest lucru.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *