Cum sa fii mai amuzant

Nu oricine poate sa faca pe oricine sa rada. Cu toate acestea oricarui din noi ii place sa intalneasca oameni cu un bun simt al umorului. Exista o conceptie conform careia oamenii amuzanti se nasc cu talentul acesta, insa nu este adevarata. Atat de multe persoane timide si tacute ajung sa faca chiar si stand-up comedy, incat aceasta regula nescrisa este imediat demontata. O astfel de transformare poate ca este destul de rara, insa cert e ca oricine poate sa isi dezvolte simtul umorului.

Daca nu stii cum sa faci asta, citeste in continuare, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta.

Gandeste pozitiv. Daca esti negativist si pesimist tot timpul, iti va fi greu sa gasesti ceva amuzant in orice situatie si cu atat mai mult sa fii si amuzant pe deasupra. Invata sa apreciezi lucrurile ce se petrec in jurul tau. Daca se intampla lucruri bune, fii fericit. Daca se intampla lucruri rele, macar incearca sa scoti o poveste amuzanta din asta.

Surpriza. Acest element al suprizei poate adesea sa joace un rol cheie in comedie. Unele forme de umor pot sa capete un caracter repetitiv si plictisitor, prin urmare trebuie sa ai tot timpul in avantajul tau elementul surprizei, pentru ca acorda un mai mare impact glumei sau anecdotei pe care ai spus-o.

Asul din maneca. Daca nu ai nimic amuzant sau distractiv de spus, intr-o astfel de situatie tine la indemana o gluma buna sau o anecdota, doar sa fie acolo. Pastreaza acea poveste amuzanta nespusa, pentru eventualitatea in care ramai fara inspiratie.

Comicul de situatie – trebuie sa fii pregatit pentru orice pentru ca anumite lucruri sunt amuzante doar la momentul la care se petrec. Sincronizarea este cheia succesului in comedie, intotdeauna trebuie sa fii pregatit sa folosesti la maxim situatia de fata.

Observarea este de asemenea foarte importanta daca vrei sa devii un om mai amuzant. Datorita faptului ca nu ai un talent nativ pentru asta ai putea sa incerci sa copiezi stilul glumelor pe care le face altcineva, asadar observa ce prinde la public, modul in care sunt spuse glumele, si pune totul in aplicare. Oricine poate fi mai amuzant, trebuie doar putina munca.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *