Cumpara sau inchiriaza o locuinta

Deci, vecinii din apartamentul tau inchiriat au ridicat o multime de probleme in numarul de invitati pe care ii ai, sau ai probleme cand copii tai se joaca in gradina. Un om poate de multe ori da peste astfel de vecini sau detinatori de case cand inchiriaza un loc. Intr-un punct, libertatea ta poate fi pusa in pericol cand vine vorba de inchirerea unui loc. Indiferent daca tine de adoptarea unui animal de companie, derularea muzicii tare, sa ai plante, sa bati cuie in pereti, echipament de antrenament in sufragerie, ai putea fi compromis in unele situatii. Astfel, este intotdeauna mai bine daca ai o familie, sa ai propriul tau loc, decat sa inchiriezi un apartament.

Optiunea preferata : Cumpara

Sa detii o casa iti furnizeaza mediul potrivit pentru dezvoltarea copiilor in crestere. Devine proprietatea ta legala sau bunul. Indiferent de ce vei spune, simtul proprietatii, securitatii si libertatii pe care ti le ofera propria ta locuinta este de neinlocuit.

Beneficiaza de avantaje fiscale

Daca detii o casa, exista cateva beneficii de taxe de care poti profita. Daca detii un birou acasa, vei fi intitulat cu cateva reduceri.Cand itemizezi taxele de venituri federale, poti deduce taxa de proprietate de asemenea cantitatea de ipotecare pe care o doresti. Acest lucru te poate ajuta sa scapi de costurile detinerii si intretinerii unei case. De asemenea in unele conditii, daca iti vinzi casa nu vei fi taxat pentru profitul castigat.

Optiunea preferata : Cumpara

Nu esti subiectul unui tip de taxa ca si chirias, si nu vei primi nici o reducere a cantitatii de chirie. Astfel, daca detii o casa, vei fi cu siguranta autorizat sa profiti de anumite beneficii de taxe.

Inchiriaza o locuinta daca vrei sa construiesti o buna istorie a creditului platindu-ti chiria la timp, sa investesti in altceva. Cumpara o casa daca vrei sa te asezi permanent intr-un cartier, sa scapi de anumite plati si sa detii controlul total.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *