De ce raman unele femei necasatorite

Exista multe femei care isi pun foarte des intrebarea: cand vor fi cerute in casatorie? Sunt tipologii si caractere de care barbatii fug cat ii tin picioarele atunci cand au o relatie. Iata care sunt acestea:

Femeia geloasa

Nici un barbat nu isi doreste sa aiba langa el o viata intreaga o femeie extrem de geloasa. De cele mai multe ori gelozia conduce spre certuri exagerate. La fel ca orice om si un barbat are nevoie de intimitatea lui, si de libertate. Nu putem sa incatusam barbatii de langa noi si sa ii privam d elibertate sau de lucrurui pe care vrea sa le faca doar pentru ca ne este frica ca ni-l fura o alta femeie. in cazul in care sunteti extrem de geloasa trebuie sa fiti constienta ca la un moment dat barbatul dvs. se va refugia in bratele altei persoane langa care poate trai liber si se simte relaxat.

Femeia posesiva

O femeie posesiva poate duce la cazuri extreme. Ea isi controleaza partenerul pentru orice miscare si face totul pentru a sti tot ceea ce se intampla cu el. O relatie nu poate sa functioneze in cazul in care partenerii se sufoca unul pe celalalt.

Femeia nemultumita

Acele femei care nu se multumesc cu nimic niciodata si care nu apreciaza nici un gest insa ele astepta sa fie apreciate. Exista o anumita tipologie de femei care nu apreciaza nici un gest insa asteapta foarte multe lucruri din partea partenerului. Nici un barbat nu va alege sa isi petreaca viata alaturi de o femeie pentru care nu exista eforturi si care este vesnic nemultumita.

Femeia posomorata

Este lesne de inteles ca fiecare dintre noi are o zi mai buna si una mai proasta insa in momentul in care vezi ca persoana de langa tine este mereu suparata nu iti mai doresti sa stai cu ea toata ziua. Cu siguranta ati observat ca in momentul in care va petreceti timpul cu o persoana care este tot timpul suparata vi se transmite starea si deveniti foarte repede la fel ca si ea. Ei bine, nimeni nu si-ar dori o persoana care este tot timpul suparata si nemultumita.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *