O sesiune de make-up devine mai simplă cu Stailer

Stailer

Știm cu toții cât de dificil este să te pregătești așa cum trebuie pentru un eveniment de familie sau o petrecere mai cu ștaif. Programări la saloanele de coafură, la machiaj, iar dacă la acestea mai adaugi și achiziția unei piese de garderobă, atunci programul tău s-ar putea să fie dat peste cap zile în șir. Iar acest lucru se întâmplă chiar și în situațiile fericite în care reușești să prinzi programări la saloanele dorite cu mult timp înainte.

Ce te faci însă atunci când ai de onorat o invitație primită din scurt și nu ai avut timp nici măcar să vezi ce saloane mai sunt disponibile? Stailer vine în ajutorul tău cu un simplu sistem de programări online la saloanele de coafură și make-up din Iași și nu numai. Tot ce trebuie să faci este să aloci un minut din viața ta pentru a naviga pe site și să încerci pe pielea ta cum este să te programezi la salon fără să dai nici măcar un telefon și fără să te deplasezi nici măcar un metru în afara dormitorului.

Un sistem simplu și eficient

Indiferent că vorbim despre bărbați sau de femei, aproape nimănui nu-i vine să creadă că astăzi te poți programa la un salon de tuns ori de coafat în mai puțin de un minut. Aceasta în condițiile în care cu toții ne-am izbit de refuzuri categorice atunci când sunăm la un salon și spunem că avem nevoie de o programare pentru astăzi ori chiar pentru săptămâna în curs.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când avem de-a face cu servicii mai costisitoare și mai rafinate, cum este machiajul sau pensatul, spre exemplu, unde programările sunt foarte strânse, având în vedere și timpul mai mare alocat acestor servicii. Totuși, dacă vrei să afli dacă mai sunt locuri la saloanele de make-up din Iasi, acest lucru este perfect posibil prin intermediul aplicației Stailer.

Introduci tipul serviciului și orașul și gata!

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a afla lista saloanelor de make-up din Iași este să bifezi orașul și „make-up” la servicii, iar Stailer îți va afișa toate opțiunile disponibile. Nu doar că vei putea vizualiza numele saloanelor din Iași care oferă servicii de make-up, dar vei avea afișate și prețurile de referință pentru acestea. Aici, trebuie precizat că vorbim despre prețuri orientative, care pot diferi însă, în funcție de complexitatea operațiunii și de materialele folosite. Dar, aceste detalii le vei putea stabili odată ce ai stabilit o programare. În orice caz, scopul tău la acest moment este să vezi lista saloanelor disponibile, unde poți avea acces atât la programul de lucru, precum și la imagini din interiorul salonului, pentru a-ți face o idee despre serviciile și condițiile de lucru oferite.

Fă și tu astăzi o programare la salonul Session din Iasi, spre exemplu, dacă a de onorat o invitație la un eveniment. Un minut de navigare și un SMS de confirmare este tot efortul pe care va trebui să-l faci.

Contact: support@stailer.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *