Pro si contra telefoanelor Android

Android este in esenta un software construit special pentru dispozitive mobile, incluzand sistem de operare, programe si aplicatii cheie. Preluat de Google in 2005, astazi sistemul de operare Android este unul din cele mai renumite sisteme de operare pentru telefoane.

In momentul de fata reprezinta cel mai bine vandut din lume sistem de operare pentru smartphone-uri. Ofera utilizatorilor cateva sute de mii de aplicatii, unele gratuite, altele contra cost, iar expertii sunt de parere ca odata cu popularitatea in crestere acest numar va depasi pragul de 1 milion.

Avantaje si dezavantaje ale telefoanelor cu Android

Usurinta de utilizare – un atu considerabil. Este unul din cele mai user-friendly sisteme de operare mobile din lume in momentul de fata, iar personalizarea este un lucru destul de usor de facut. Un neajuns ar putea fi considerat si faptul ca personalizarea facila poate duce si la dezordine; de aceea inainte de a cumpara un gadget ce functioneaza pe Android, trebuie bine cunoscuta functionalitatea sistemului.

Hardware – majoritatea telefoanelor Android au optiunea unei baterii detasabile, ceea ce permite utilizatorilor sa cumpere o baterie de rezerva in cazul in care cea existenta nu mai functioneaza. Daca memoria interna a telefonului este prea mica, exista si optiunea de extindere a acesteia printr-un card SD.

Telefoanele cu Android au un trend ascendent pe piata si castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul maselor. Cei mai castigati devin consumatorii, intrucat au la dispozitie atat de multe optiuni la un pret nu foarte ridicat.

Neajunsul cel mai mare ar fi poate ca devenim din ce in ce mai dependenti de aceasta tehnologie mobila. Am ajuns la un asa grad incat preferam sa vorbim la telefon decat sa avem o discutie directa, fata in fata.

Exista atat avantaje cat si dezavantaje ale tehnologiei, iar platforma Android nu face exceptie. Telefoanele mobile au devenit parte foarte importanta din viata noastra, nu ne mai putem lipsi de ele, totul tine de noi sa nu lasam tehnologia sa ne acapareze in totalitate.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *