Purificarea intregului aer al casei

Cele mai multe femei se gandesc cum sa isi mentina curatenia casei, chiar zi in zilele in care aceasta este plina de musafiri sau de copii mici, motiv pentru care opteaza pentru cele mai eficiente mijloace si tehnici de a curata incaperile.

Astfel, unele dintre femei, pe langa produsele de curatat din comert, apeleaza si la cele mai nocive produse de curatat pe care le gasesc in camara si pentru care nu trebuie sa cheltuie o suma mare de bani. Din acest motiv, gospodinele sau mamicile opteaza sa faca curatenie atunci cand cei mici nu sunt in casa, pentru ca sunt constiente ca unele produse chimice pot cauza reactii adverse ale pielii sau pot cauza alergii.

Curatarea si igienizarea intregii case

Echipamentele de protectie pentru fata si pentru maini sunt indicate in asemenea procese, mai ales atunci cand se opteaza pentru curatarea petelor de grasime sau de calcar. Stim ca acestea nu se indeparteaza usor, si cele mai bune produse pentru acestea se pot achizitina cu un click aici conferind in acelasi timp siguranta lucrului bine facut.

Cele mai multe produse de curatare, igienizeaza in acelasi timp, motiv pentru care intotdeauna vom scapa de bacteriile si de microbii de pe gresie, faianta, parchet sau de pe diversele zone din casa. Curatarea mobilei se face cu un spray de mobila sau cu unele solutii speciale pentru mobila, urmata de stergerea acestora cu un material din bumbac, pentru a nu modifica calitatea acestora. Curatarea geamurilor, a peretilor si a tuturor echipamentelor din casa trebuie sa se realizeze in cele mai sigure metode, pentru a avea o casa curata si sanatoasa mai mult timp.

Curatarea spirituala a casei

Dupa ce am efectuat intreg procesul de curatenie al casei, este timpul sa deschidem geamurile si sa aerisim intreg aerul casei, astfel incat acesta sa realizeze o luminare interioara a locului. O purificare cu foc este probabil cea mai buna tehnica pentru ca prin foc se alunga spiritele rele din casa, se elibereaza energia negativa din camera si se primeste o noua energie pozitiva.

Aprinderea unui betisor parfumat si plimbarea acestuia in intreaga casa nu face decat sa improspateze aerul si sa transpuna in note calde ceea ce spiritualul are nevoie pentru o liniste interioara, plina de veselie, armonie si de zambetul celor dragi. Pentru ca focul este cel care stinge spiritele rele este indicat sa tinem si o lumanare aprinsa din cand in cand si sa rostim cateva rugaciuni, menite sa confere acea liniste energetica si curatare trupeasca.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *