Stailer extinde orizontul în materie de saloane de hair&beauty

stailer

Trăim în secolul vitezei. Totul merge pe repede înainte și graba spre orice parcă ne-a intrat în sânge. Orice facem avem nevoie de rapiditate. Toate acestea din cauză că timpul nu stă în loc, iar sarcinile zilnice și ocupațiile sunt multe. În tot acest amalgam de stări și lucruri de făcut trebuie să găsim timp și pentru noi. Propriul aspect trebuie îngrijit și nevoile personale cu privire la aspectul fizic, satisfăcute.

În ultimii ani tot mai multe persoane apelează la serviciile de hair & beauty pentru că un lucru făcut cu pricepere și în baza anumitor cunoștințe nu se compară cu un lucru făcut de un amator.

Programările la salon au crescut, tocmai din cauză că oamenii vor să evite regretele în urma apelării la un prieten pentru vopsitul părului, spre exemplu. Odată cu această creștere s-a lansat pe piată și platforma Stailer care adună toate saloanele din oraș și permite programarea on-line la oricare dintre ele.

Servicii de make-up

Timpul de identificare al salonului potrivit este redus cu ajutorul acestei platforme deoarece sunt toate în același loc și se evită astfel zecile de taburi deschise simultan. Orice tip de serviciu din această zonă de beauty de care vrei să beneficiezi este disponibil. În vederea unei tunsori deosebite se poate alege specialistul pe platformă în funcție de serviciile pe care le oferă, de preț, deoarece este vizibil și de propriile preferințe.

Această platformă s-a lansat prima dată în Cluj, după care și-a extins serviciile în Oradea, Timișoara și Iași datorită utilității ei. În curând își va extinde serviciile în toată țara. Pentru persoanele din Iași care vor să beneficieze de servicii de acest gen, acesta este locul potrivit unde se pot găsi informațiile și se poate face o prgramare în doar câțiva pași simpli.

Pentru un salon make-up Iasi orice femeie poate beneficia de servicii în vederea unui machiaj profesionist pentru orice tip de eveniment la care participă. O programare făcută pe moment pentru un eveniment neprevăzut care necesită o postură și un anumit grad de eleganță și aspect fizic, pe Stailer se poate identifica imediat locul perfect care este și disponibil.

Servicii de cosmetică

Orice om, fie el bărbat sau femeie trebuie să se îngrijească de aspectul fizic și în special de sănătatea tenului. Pentru orice tratament sau masaj facial se poate selecta din listă categoria de salon cosmetica barbati Iasi și în cel mai scurt timp programarea este stabilită cu Stailer.

Serviciile de cosmetică au luat amploare datorită tratamentelor calitative folosite și tehnicilor care permit efectele imediate în vederea aspectului tenului. Aceste programări sunt gratuite și se pot face fără obligativitatea de a crea un cont. Totuși după o singură utilizare sunt convinsă că vei apela la această alternativă, pentru a ține evidența vizitelor la salon pe care le-ai avut.

Reminder-ul disponibil permite evitarea situațiilor în care se uită ziua și ora programării, fiind foarte util datorită faptului că majoritatea oamenilor sunt foarte ocupați și au multe griji pe cap. Harta inclusă ajută la identificarea locului exact, fără pierderi de timp sau  întârzieri la salon. To ce ai nevoie în același loc – Stailer.

Pentru contact poți trimite e-mail reprezentanților la adresa support@stailer.ro.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *