Producatorul jocurilor adventure The Walking Dead si The Wolf Among Us, Telltale Games, a castigat un premiu ca fiind cea mai inovativa companie in industria jocurilor. Castigand in fata competitorilor, precum Sony, Tencent, Bluepoint Games si creatorii jocului Candy Crush Saga, King, Telltale a castigat pentru succesul enorm din gaming-ul episodic.
Bizar, nu este nici un loc pentru Oculus VR in lista sau gazdele a altor inovatii din gaming. Top 10 face o lectura destul de depresiv de citit, daca nu esti indragostit de jocurile freemium si crezi ca GD Gems sunt o idee foarte buna.
Telltale a castigat premiul de la Fast Company, depasind in sfarsit lupta pe care multi producatori au avut-o cu gaming-ul episodic.
Rigorile de producere a marimilor pe capitole in jocuri intr-o succesiune atat de rapida s-a dovedit imposibila pentru multi. Intre timp Telltale, a reusit sa sparga gheata si sa aiba succes cu gaming-ul episodic.
Sincronizarea usor ciodata, considerand ca Telltale Games a produs serii de episoade lunare, de pe vremea lui Sam & Max : Save the World din octombrie 2006. Este foarte greu sa sustii ca seria „The Walking Dead” nu a avut cu adevarat succes, ajungand la un numar de 21 de milioane de unitati vandute, de cand si-a facut debutul in Aprilie 2012. Se pare ca Zombie sunt un bun model de afacere.
Maiestria lui Telltale Games pentru formatul de episoade lunare in mod clar nu s-a extins pana la The Wolf Among Us, ce a vazut un decalaj de 4 luni, de cand a fost deschisa seria de episoade. Bazat pe benzile desenate ale basmelor lui Bill Willingham, The Wolf Among Us, spune povestea lui Wolf Bigsby, un detectiv particular, care incearca sa mentina ordinea intr-o lume plina de personaje din basme, deghizare pentru a putea sa traiasca in lumea oamenilor si a nu avea probleme.