Termostatele inteligente – din ce in ce mai cautate pentru confortul fiecarei persoane

www.saluscontrols.ro

Confortul a devenit o prioritate pentru o multime de persoane care au prins doar un pic gustul acestuia. Romanii au facut o trecere extrem de rapida intre folosirea de caldura pentru incalzirea locuintei cu ajutorul sobelor din chirpici si caramida, direct la centralele care au devenit din ce in ce mai performante an de an.

Acum nu se mai foloseste ca si sursa de combustibil doar surcelele si lemnul, ci tot mai multe persoane apeleaza la centrale pe gaz metan sau chiar electrice. Insa consumul poate fi extrem de mare in functie de marime casei pe care trebuie sa o incalzeasca. Exista totusi o functie care se gaseste pe mai bine din jumatatea centralelor moderne si aici ma refer la acele termostate care pot fi programabile.

Dar cine s-ar fi gandit sa faca o analiza completa a acestor centrale, mai ales atunci cand vezi atatea butoane si tu abia ai invatat sa dai drumul la caldura si s-o opresti, iar asta e mare lucru. Ei bine mai nou au aparut si produse precum Salus iT 600 Smart Home, special concepute pentru a usura viata  persoanelor inclusiv tie, prin cea mai usoara tactica posibila si prin intermediul unui dispozitiv de care nu ne putem desparti deoarece reprezinta o prelungire a propriei maini. Probabil ca deja stii la ce ma refer? Dar te gandesti cum se poate ca un termostat Salus iT 600 Smart Home sa faca acest lucru, pentru ca nu o sa avem mereu la indemana ecranul mare care conecteaza centrala cu temperatura din casa pentru a optimiza.

Nu, nu este necesar sa stai tot timpul langa dispozitiv, deoarece cu ajutorul conexiunii oferite de retelele wireless sau chiar a datelor mobile este posibila prin utilizarea unei aplicatii conectarea la „tot ce misca prin casa” si aici fac o paranteza si vreau sa ma exprim corect deoarece ma refer la temperatura pe care o genereaza centrala ta atunci cand nu esti acasa.

In mod normal daca pleci de acasa mai mult timp si lasi centrala pornita observi ca o cantitate mare de combustibil a ars aievea, deoarece nu a avut pe cine sa incalzeaza. Dar chiar si daca o opresti nu e bine, pentru ca cel mai sigur nu vei vrea sa te intorci acasa si sa ingheti de frig si sa mergi sa pornesti centrala si sa astepti in frig cu cojoacele pe tine sa se incalzeaca macar putin cat sa nu iti digere degetele de la maini ca sa poti face si tu ceva productiv.

Pentru ca stii si tu ca daca vii acasa si caldura nu este prezenta iti va pieri cheful de a face treaba, de a gati mancare si cu alte cuvinte de a avea un stil de viata sanatos. Urmand ca mai apoi sa te bagi si tu in pat, chipurile doar pana se mai incalzeste putin, dar ajungi sa iei ceva din frigider sau din dulapul cu dulciuri si sa iti potolesti acea senzatie de foame.

Insa daca iti vei achizitiona un termostat Salus iT 600 Smart Home vei putea sa fii mai productiv atunci cand te intoci acasa.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *